IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Da li ste znali da kada se registruje internet domen, vaše lične informacije o kontaktu, kao što su ime i prezime, adresa, e-mail adresa, pa čak i telefon dostupni su svakome ko želi da ih vidi?

ICANN – međunarodno upravljačko telo za domene, zahteva od svih domen registara da održavaju javno dostupne WHOIS baze koje prikazuju sve informacije o kontaktu koji je registrovao domen.Bilo kakav propust u evidentiranju pomenutih informacija,kao štu netačni podaci prouzrokuje gubitak internet domena i brisanje iz registra. Obaveza domen registara – hosting kompanija jeste detaljna provera validnosti dostavljenih podataka od klijenta prilikom procesa registracije domena.

Kako zaštiti privatne podatke?


Prema analizi primljenih zahteva za registraciju domena, više od 30% korisnika ne želi javno dostupne informcije u WHOIS bazama, najčešće iz razloga zaštite podataka o vlasništvu nad domenom.
WhoisProtect servis upisuje podatke hosting provajdera i definiše posebnu virtuelnu adresu preko koje se uz analizu SPAM filtera na realnu adresu vlasnika naloga prosleđuje samo non-spam pošta. Na ovaj način se sprečava da vaša e-mail adresa postane deo SPAM lista širom interneta, jer filtriranjem pošte procenat neželjenih poruka se smanjuje. Ostatak sadržaja čuva se na posebnom serveru u periodu od 60 dana, u slučaju da korisnik zahteva prosleđivanje svih poruka bez SPAM analize. Prilikom upita na WHOIS serverima, prikazuju se podaci domen registra – WhoisProtect servisa umesto stvarnih podataka o licu koje je registrovalo domen. Na ovaj način sprečavate spam poruke, data mining, krađe identiteta i prevare.


WhoisProtect garantuje anonimnost vaših podataka.

WhoisProtect Vam nudi potpunu kontrolu, jer zadržavate pravo vlasništva i administracije domena.

WhoisProtect je potpuno besplatan servis.

WhoisProtect primenom dinamičkog e-mail sistema zaustavlja spamere i neželjenu poštu.
NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome