IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Ukoliko imate potrebu za statičkom IP adresom podešenom samo za vaš hosting nalog, na raspolaganju Vam je usluga zakup IP adresa po ceni od 2 EUR/mes.

Adrese koje se dodeljuju klijentima su iz standardnih opsega IP adresa, i mogu se podešavati i korisiti u skladu sa vašim potrebama.
Najčešći razlozi zbog koji se klijenti opredeljuju na posebne IP adrese jeset uvođenje SSL sertifikata na prezentaciji, redirekcija određenih servisa, ili za potrebe obezebđivanja mail kontrole i sprečavanja da ste pojavite na SPAM listama ukoliko neki drugi nalog prouzrokuje problem.

Ukoliko ste zainteresovani za zakup IP adresa, neophodno je da nas kontaktirate.

NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome