IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Tržište web hosting usluga i broj kompanija koje pružaju ove usluge poslednjih godina znatno se povećao kako zbog brzog razvoja interneta, tako i zbog povećane potrebe za hosting rešenjima i podizanjem konkurentnosti između provajdera. Podsećamo da je nezvaničnom statistikom 2005. godine u Srbiji samo 12% pravnih lica potvrdilo da poseduje internet prezentaciju namenjenu prezentovanju proizvoda i usluga ili online poslovanju.

Prvo pitanje koje budući korisnik postavlja jeste odabir web hosting provajdera u skladu sa svojim potrebama, prethodnim preporukama i raspoloživim budžetom, pritom ne želeći da načini grešku i svoje vreme, investiciju i nameru ugrozi u dugoročnom ubeđivanju sa hosting provajderom na koji način hosting funkcioniše, da li su problemi prouzrokovani na strani servera ili korisnika, i da li je iste moguće rešiti u kratkom roku.

Zbog čega se HOSTIREX razlikuje od drugih?
Zašto da se odlučite za HOSTIREX hosting?
Kvalitet, Brzina, Pouzdanost?

Sigurni smo da na jednom konkurentnom tržištu web hosting usluga kakvo je tržište Srbije i jugoistočne Evrope, gde su specifikacije hosting paketa vrlo slične, cene manje ili više ujednačene, tehnička organizacija i lokacija servera približno ista, opstaju samo oni provajderi koji pruže kvalitetnu uslugu krajnjem korisniku.
Kvalitetna usluga podrazumeva permanentnu dostupnost hosting provajdera po režimu 24/7 u delu prodaje i tehničke podrške, kao i minimum činjenica da bi neko mogao da bude web hosting provajder. HOSTIREX je od 01.01.2010 godine internom organizacijom odredio agente prodaje koji se automatski dodeljuju novim klijentima i po prijemu porudžbine u roku od 15 min. kontaktiraju klijenta u cilju pružanja dodatnih informacija. Agenti prodaje su vaši lični hosting savetnici koje u svakom trenutku možete kontaktirati za sva pitanja u vezi hosting usluga. Tehnička podrška predstavlja kompletan sistem koji funkcioniše po principu "multi-level" strukture uvažavajući prioritete i težinu problema.
Osnovni nivo. tzv. 60 minuta tehnička podrška u roku od 60 minuta rešava prijave korisnika ili u slučaju većih problema zahteve prosleđuje drugom nivou podrške koju čine senior administratori. Treći nivo čine tehničari u monitoring centru koji prate rad servera, iskorišćenost kapaciteta, status mreže i sl. Poslednji nivo je svakako Data Centar gde dodeljeni administratori brinu o hardverskom aspektu funkcionisanja celokupne hosting mreže.

HOSTIREX-u je zadovoljstvo da vas obavesti da su naši zaposleni u tehničkoj podršci diplomirani inženjeri informatike, certifikovani Zend inženjeri, koji svakodnevno rade na unapređenju svojih administratorskih veština i teorijskog znanja, jer celokupna hosting mreža je zasnovana na Unix/Linux platformi i zahteva kontinuiranu edukaciju i testiranja.

Kvalitet naše hosting ponude prati USA standarde u odabiru hardvera, operativnog sistema, korisničkog sistema za administraciju i serverskog softvera.
Redovan backup i redudantnost obezbeđuju siguran kontinuitet i stabilnost u radu, što svakako ostavlja prostora i mogućnost povremenih problema usled neočekivanih ispada na serverima i u mreži. Važno je da napomenuti da pomenuti problemi moraju biti rešeni u što kraćem roku, odnosno nikada se neće desiti da vaša prezentacija bude nedostupna danima.

HOSTIREX cene su konkurentnije od drugih jer je naš celokupan tim zaposlenih manji, serveri su smešteni u USA i Nemačkoj, a većina poslovanja se obavlja na internetu. Na ovaj način se obezbeđuju značajne uštede potrebne za dodatna ulaganja i proširenje mreže. Kao servis koji funkcioniše u okviru zvaničnog pravnog lica u Srbiji svi klijentima obezbeđujemo potrebnu dokumentaciju kao dokaz kupovine i vlasništva nad domenima i hosting nalogom. Najpovoljnije registracije domena u regionu, više od 25 besplatnih usluga, i poverenje ozbiljnih kompanija u Srbiji i šire, dovoljan su razlog da se odlučite za HOSTIREX.

Specifikaciju jednog hosting naloga ne predstavljaju smo disk prostor i mesečni protok podataka, već i drugi resursi koji će biti potrebni za funkcionisanje buduće prezentacije. S tim u vezi HOSTIREX paketi obezbeđuju više hiljada e-mail i FTP naloga, destine MySQL baza podataka i hosting više prezentacija na jednom hosting nalogu. Deljeni SSL certifikat, korisničke error stranice, Fantastico De Luxe biblioteka i sadržaji zaštićeni lozinkom samo su neke od funkcionalnosti koje su Vam dostupne u okviru naše ponude.


Zašto da kupim hosting u Srbiji a ne u inostranstvu?

Sigurno je da većina hosting provajdera sa lokacijom servera u Srbiji ne može da obezbedi kvalitet koji može data centar u USA, Nemačkoj, Kanadi i sl. zbog tehičkih ograničenja i skupe opreme. HOSTIREX je servis koji je registrovan i posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, a serveri se nalaze u prethodno pomenutim državama. Prednost ovakvog pristupa i organizacije jeste da imate domaću hosting podršku, mogućnost kupovine od dobavljača u vašoj zemlji što pojednostavljuje proces plaćanja, a pritom i konkurentnu cenu. Standardi u zapadnim data centrima su mnogo veći i pružaju mnogo više resursa za korisnike zbog čega smo se i odlučili za saradnju sa ino-partnerima. Naša podrška sa root pristupima i direktnom administracijom podešava i kontroliše rad servera, obavlja registracije domena i pruža potrebnu podršku svim korisnicima.

Imam ponudu za neograničen hosting prostor i protok?

Da li je ovo istina? Da li stvarno verujete da je moguće pružanje neograničenih hosting usluga? Ukoliko se zapitate kolika je prosečna cena hard diska ili procesora, ili prenos podataka u mreži sigurni smo da ćete odustati od ovakvih ponuda jer se radi o jednostavnom predviđanju provajdera da nećete iskorisiti celokupan prostor koji realno i jeste više nego dovoljan za 99% web rešenja.

 

Drugi hosting provajder ima povoljnije cene od Hostirex-a?

Svakodnevno se trudimo da cene naših usluga budu najkonkurentnije na tržištu, ali složićete se da i naš rad ima svoju cenu.
Rad tehničke podrške, prodaje, stalna ulaganja, obaveze po osnovu plaćanja javnih prihoda i sl. definišu minimalne granice ispod kojih nema rentabilnosti, razvoja kao ni kvaliteta. Ali i pored ovih priznanja, detaljno proverite sve elemente specifikacija i videćete da smo najpovoljniji.

Ukoliko sve navedeno nije dovoljno da donesete odluku i postanete naš klijent, otkrićemo Vam još neke detalje :)
Novim klijentima poklanjamo poklon paket čime postajete brendiran HOSTIREX-ovac sa original olovkama, kačketima, majicama, trakama i satovima. Svake godine metodom slučajnog izbora dodeljujemo karte za koncert, sportsko takmičenje, bioskop i sl. Naš Loyalty program obezbeđuje značajne popuste i dodatna iznenađenja, a možete nas pronaći i kao sponzore nekih projekata jer smo spremni i besplatno da pružamo hosting usluge onima kojima je to često potrebno - studentima.

NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome