IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Transfer domena predstavlja proces prenosa tj. migracije domena sa jednog na drugi domen registar. Kako je domen registar odgovoran isključivo za upravljanje zapisima vašeg domena,celokupan proces ne utiče na dostupnost hosting naloga tj. prezentacije koja je u toku transfera domena u potpunosti dostupna korisnicima odnosno posetiocima.

U cilju pokretanja transfera domena, neophodno je prethodno posedovati domen u sopstvenom vlasništvu, odnosno domen nad kojim imate administraciju u delu izmene WHOIS podataka, DNS zapisa, redirekcije, evidencije plaćanja i sl. Proces transfera domena relativno je jednostavna procedura za koju je važno razumeti tačan redosled zahtevanih koraka od strane vlasnika domena i postojećeg i budućeg registra u cilji izbegavanja dodatnih problema ili neplaniranog čekanja na završetak procesa transfera.

U cilju uspešnog transfera domena, isti mora biti aktivan. Ako je domen neaktivan, zaključan ili u procesu brisanja, onda nisu ispunjeni uslovi za proces transfera i neophodno je kontaktirati tehničku podršku provajdera za dodatne instrukcije. Domen mora biti registrovan više od 60 dana pre pokretanja procesa transfera tj. za domene koji od datuma registracije do datuma pokretanja transfera imaju manje od 60 dana prenos između registara nije dozvoljen. Transfer domena zahteva do 5 radnih dana nakon čega se isti evidentira na strani novog domen registra koji preuzima administraciju u skadu sa primljenim zahtevom korisnika.

TRANSFER DOMENA
(unesite naziv domena za transfer)


TRANSFER DOMENA
Ukoliko želite da obavite transfer com, net, org, info, biz, us domena neophodno je da na strani trenutnog domen registra zatražite AUTH CODE ( Autorizacioni kod ) domena. AUTH ili EPP kod domena je najčešće šifra od 6-16 karaktera i predstavlja dodatnu sigurnosnu meru za vlasnika domena. AUTH CODE osigurava da smo vlasnik domena može da obavi transfer domena.
Zahtev za dostavljanjem pomenutog koda najčešće je u formi e-mail poruke koju je neophodno proslediti sa registrovane e-mail adrese koju ste koristili prilikom procesa registracije.

AUTH CODE je neophodno dostaviti sa ostalim korisničkim podacima u cilju pokretanja transfera.
NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome