IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Obaveza hosting provajdera je da svim klijentima obezbedi nedeljni i mesečni backup hosting naloga, ali savremena internet rešenja, učestalost izmene podataka i sigurnosni standardi zahtevaju i nove pristupe backup procedurama koje podrazumevaju dnevne backup kopije ili sinhonizaciju sadržaja sa backup serverom u određenim vremenskim intervalima.

Dodatni backup je besplatna usluga za korsnike HOSTIREX2, 3, i 4 paketa, ali se svakako možete aktivirati i za korisnike HOSTIREX1 paketa po ceni od 500 din/god.

U cilju aktivacije dodatne backup procedure potrebno je da kontaktirate tehničku podršku u formi zahteva sa nazivom domena koji je predmet backup-a.

Sve kopije se čuvaju na namenskom serveru i na zahtev korisnika može se obaviti delimični ili potpuni restore, download ili kopiranje na drugi server.

NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome