IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo


.ME domen predstavlja pravi internet fenomen jer ima nezaboravno značenje i neograničen broj mogućih reči. Internet domen sa .ME ekstenzijom daje lični pečat i prepoznatljivost, i pravi je izbor za lične prezentacije, blog ili multimedijalni sadržaj.

Veliki potencijal .ME domena prepoznat je na internetu od samog trenutka pokretanja ovog nacionalnog domena Crne Gore. Početne visoke cene registracije vremenom su se izjednačile sa cenama ostalih domena. HOSTIREX kao domen registar svim zainteresovanim klijentima omogućuje proveru i proces registracije .ME domena.


NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome