IP:  
44.221.66.130  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Prethodno loše iskustvo sa hosting provajderima u delu kvaliteta usluga, brzine tehničke podrške, potrebnog nivoa stručnosti i svakodnevna dostupnost naloga u velikoj meri utiču na poverenje potencijalnih korisnika hosting usluga prilikom narednog odabira hosting provajdera. U nameri da svim zainteresovanim klijentima omogućimo da provere kvalitet naših usluga, svim zainteresovanim korisnicima na raspolaganju je besplatan demo nalog,

Besplatan demo nalog uključuje:

- besplatan hosting u periodu od 30 dana (10 GB prostora, 100 GB mesečni protok)
- cPanel licenca
- 60 min. tehnička podrška

Na ovaj način svim potencijalnim korisnicima omogućujemo da u pomenutom periodu sagledaju kvalitet i pouzdanost HOSTIREX usluga. Sve što je neophodno jeste registracija novog korisnika i posedovanje internet domena. Ukoliko ne posedujete internet domen, neophodno je da izvršite registraciju . Cena registracije domena tarifira se prema važećem cenovniku !

Ukoliko ste zainteresovani za demo nalog neophodno je da nas kontaktirate na e-mail adresi: info@hostirex.com

NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome