IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Svetski priznata poslovna rešenja su do skoro bila privilegija isključivo velikih kompanija. Nije postojala mogućnost da se malim kompanijama ponudi rešenje koje će unaprediti njihov rast i razvoj po uzoru na velike kompanije. Microsoft Dynamics NAV Express je lokalni proizvod nastao kao inicijativa Microsofta i njegovih partnera da se na pravi način obrate, po svetskim standardima, malim preduzećima i njihovim specifičnim potrebama kreirajući ERP rešenje vrhunskih performansi i funkcionalnosti.

http://www.navexpress.rs

Beogradski festival igre je postao dobra tradicija i prvorazredni kulturni događaj koji se sa nestrpljenjem iščekuje. Dolazak istaknutih baletskih i savremenih plesnih kompanija, poznatih koreografa i aktuelnih produkcija, rezultirao je formiranjem nove publike i uspostavljanjem visokih standarda kada je umetnička igra u pitanju. Kvalitetan program i dobra komunikacija sa domaćom i inostranom kulturnom javnošću i medijima, utvrdili su prestižnu poziciju Beograda i Srbije na evropskoj festivalskoj i plesnoj mapi.

http://www.belgradedancefestival.com

Bavaria je jedan od vodećih brendova u proizvodnji piva, i odlikuje se višedecenijskim kvalitetom, širokom paletom proizvoda i svakako prisustvom na domaćem tržištu.
Generalni uvoznik Bavaria piva odabrao je HOSTIREX kao sigurno mesto za zvaničnu prezentaciju ovog bavarskog proizvođača. Živeli!


http://www.bavaria.rs

Šahovski Savez Beograda kao reprezentativna organizacija u oblasti šaha ukazuje poverenje našoj kompaniji u delu potrebnog web hostinga za zvaničnu prezentaciju saveza. Česta takmičenja, kalendari, nove informacije, objave rezultata, i sl. uspešno se prezentuju svim posetiocima na stabilnoj serverskoj platformi.

http://www.serbiachess.net

Aeromagazin, najreprezentativniji domaći magazin iz oblasti civilnog i ratnog vazduhoplovstva, novosti u avio industriji, najavama skupova, dešavanja, i sl. Dugi niz godina dostupan svim čitaocima kako kroz štampano, tako i elektronsko izdanje.

http://www.aeromagazin.rs
Klub praktičnog pucanja DELTA-SAJ u okviru Specijalne Antiterorostičke jedinice MUP-a Srbije postoji dugi niz godina i vrlo uspešno organizuje državna, regionalna, kao i evropska takmičenja sa zapaženim rezultatima. Celokupan proces izrade internet prezemtacije, obrade podataka i optimizacije poveren je razvojnom timu naše kompanije već 3. godinu za redom.

http://www.ipscdelta.org.rs
Akademija Teatra milanske Skale, u saradnji sa Nacionalnom fondacijom za igru (NFI) pokreće u Beogradu svoj ogranak, odnosno Baletsku školu koja podrazumeva dve klase učenika klasičnog baleta. NFI predstavlja jedinstveni baletski poduhvat namenjen talentovanim polaznicima sa ciljem sticanja potrebnnog nivoa spremnosti za učešće na prestižnim takmičenjima širom sveta.

http://www.nationalfoundation4dance.com

Klub Mladih hemičara je osnovalo Srpsko hemijsko društvo u cilju promovisanja nauke medju mladim istraživačima. Cilj postojanja Kluba je povezivanje mladih hemičara iz akademskih institucija i industrije radi informisanja i unapređivanja kompetencija kroz razmenu znanja i iskustva i veće mogućnosti za profesionalni i lični razvoj.


http://www.kmhem.net

Bokserski Savez Srbije predstavljan nacionalna federaciju osnovanu 1947. godine i broji 58 klubova, član je Sportskog saveza Srbije, Olimpijskog komiteta Srbije, Evropske amaterske bokserske asocijacije EABA, Svetske amaterske bokserske asocijacije AIBA

http://www.boks.org.rs

The EYP is a non-partisan and independent educational project that encourages independent thinking and socio-political initiative in young people and facilitates the learning ofcrucial social and professional skills. European Youth Parliament Serbia (EYPS) is founded in 2006 as part of EYP International.

Socijaldemokratska unija (SDU) je osnovana 1996. godine odvajanjem levičarskog krila od Građanskog saveza Srbije (GSS). Tokom 1990ih, politika SDU je bila bazirana na borbi protiv dominantnog nacionalizma u Srbiji, insistiranju na uspostavljanju prijateljskih odnosa sa ostalim zemljama SFRJ, insistiranju na suočavanju sa zločinima počinjenim tokom ratova u ex Yu, pronalaženju rešenja za problem statusa Kosova itd.

http://www.sdo.org.rs

Fakultet za industrijski menadžment u Kruševcu je visokoškolska ustanova koja obrazuje kadrove za rukovodeće pozicije na naučnom i stručnom području poslovnog industrijskog menadžmenta i na osnovu dosadašnjih rezultata je opravdao svoje postojanje u našem visokoobrazovnom sistemu..
Zahvaljujući konceptu studija, fakultet daje svoj aktivni doprinos uključivanju našeg obrazovnog sistema u evropski sistem obrazovanja.Mala grupa entuzijasta studenata sportista osnovala je Udruženje BeST. Sa podrškom Univerziteta Udruženje je došlo na ideju da organizuje Univerzitetsko Sportsko Takmičenje u Beogradu. Cilj je bio da se Internacionalno sportsko takmičenje održi svakog proleća, koje će privući kako studente sportiste sa naših univerziteta tako i širom sveta. Kao pilot projekat počeo je još 2007.godine. Već u 2008. godini učestvovalo je i nekoliko univerziteta iz inostranstva. Tradicija se nastavila i ove godine imamo prijavljenih preko 700 učesnika.

http://www.belgradesporttournament.org
Misija poslovne mreže je promocija i afirmacija vlasnika mikro i malih preduzeća, preduzetničkih radnji i poljoprivrednih gazdinstava Banata vlasnicima firmi koje rade u zemljama evropske unije kako bi se uspostavila bolja međusobna saradnja. Misija mreže je i afirmacija poslovnog ambijenta opština i gradova u srpskom i rumunskom Banatu, radi sticanja konkurentne prednosti banatskog regiona.

http://www.businesslinkbanat.info
NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome