IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

  

 

 

Besplatan transfer prezentacije
Proces migracije internet prezentacije sa jednog provajdera na drugi može delovati obeshrabrujuće, posebno ukoliko su u pitanju složenije aplikacije, specifična funkcionalna rešenja, ili jednostavno veliki broj fajlova koje je potrebno preneti ne ugrožavajući integritet podataka i dostupnost prezentacije. Tehn ička podrška HOSTIREX-a potpuno besplatno za potrebe korisnika obavlja transfer celokupnih prezentacija i hosting naloga uz garantovanu ispravnost prenetih podataka.


Besplatan transfer domena
Želite da brigu o vašem internet domenu prepustite iskusnim administratorima i na taj način obezbedite potrebna podešavanja, redovno produženje registracije, zaštitu podataka ili procenu vrednosti domena?
Besplatan transfer na HOSTIREX obezbediće će Vam sve potrebne servise kako za internacionalne, tako i za domaće domene.


Besplatna instalacija Joomla & WordPress rešenja
Najpopulranija CMS rešenja za brzo i jednostavno kreiranje internet prezentacija predstavljaju Joomla i WordPress, koje na vaš zahtev besplatno instaliramo u okviru hosting naloga u verziji i podešavanjima koja su Vam potrebna.

 

Besplatan demo nalog
Prethodno loše iskustvo sa hosting provajderima u delu kvaliteta usluga, brzine tehničke podrške, potrebnog nivoa stručnosti i svakodnevna dostupnost naloga u velikoj meri utiču na poverenje potencijalnih korisnika hosting usluga prilikom narednog odabira hosting provajdera. U nameri da svim zainteresovanim klijentima omogućimo da provere kvalitet naših usluga, dostupan je besplatan demo nalog na period od 30 dana.


Besplatna aktivacija naloga
Bez skrivenih i dodatnih troškova. Sve cene navedene na HOSTIREX prezentaciji predstavljaju konačne cene za kranje korisnike uz besplatnu aktivaciju naloga i podešavanje servera.


Besplatna zaštita podataka
Prema analizi primljenih zahteva za registraciju domena, više od 30% korisnika ne želi javno dostupne korisničke informacije u WHOIS bazama, najčešće iz razloga zaštite podataka o vlasništvu nad domenom. HOSTIREX svim korisnicima obezbeđuje besplatnu zaštitu podataka.


Besplatan update
Redovan update serverskog softvera i pojedinačnih aplikacija naša je svakodnevna briga. Update na zahtev korisnika obezbeđen je u roku od 24h potpuno besplatno ukoliko tražene izmene neće uticati na stabilnost celokupnog hosting okruženja.


Besplatna tehnička podrška
60 minuta predstavlja napredni sistem tehničke podrške namenjen svim postojećim i novim klijentima.
Princip je jednostavan: Zahtevi korisnika obrađuju se najkasnije u roku od 60 minuta od trenutka prijema zahteva za podrškom, u kojem roku treba da budu i rešeni, potpuno besplatno.


Besplatna registracija domena
Uz sve hosting pakete iz aktuelne ponude na raspolaganju Vam je besplatna registracija određenog internet domena, u zavisnosti od odabrane specifikacije i perioda zakupa.


Besplatan dodatni backup
Naša obaveza je da svim klijentima obezbedimo nedeljni i mesečni backup hosting naloga, ali savremena internet rešenja, učestalost izmene podataka i sigurnosni standardi zahtevaju i nove pristupe backup procedurama. Ukoliko imate potrebu za dodatnim backup kopijama, iste će biti kreirane na vaš zahtev, potpuno besplatno.


Besplatne PHP skripte
Razvojni tim HOSTIREX-a koji čine iskusni PHP programeri, certifikovani Zend inženjeri i Linux administratori kao i do sada na raspolganju su Vam za sve besplatne savete u vezi razvoja PHP aplikacija, ili direktnog kreiranja namenskih rešenja potrebnih za funkcionisanje vašeg hosting naloga.


Besplatni web servisi
Provera raspoloživosti domena, mobilne aplikacije, korisnički servisi, distributerski nalog samo su neki od servisa dostupnih svim korisnicima naših usluga uz internu obavezu razvoja novih rešenja koji će Vam omogućiti lakši rad sa zakupljenim hosting resursima.


Besplatna optimizacija
Besplatna osnovna optimizacija internet prezentacije obezbeđena je svim zainteresovanim klijentima, i podrazumeva prijave na pretraživače, analizu posećenosti, optimizaciju za ključne reči, predlog internet marketinga i evaluaciju rezultata.


Besplatan 24h monitoring
H@Monitoring centar predstavlja posebnu organizacionu jednicu tehničke podrške, i namenjen je za 24-časovni monitoring servera u delu online statusa i dostupnosti na mreži. Ukoliko imate problema sa dostupnošću hosting naloga, sumnjate na krađu identiteta, ili ste primetili sporiji rad naloga, budite sobodni da kontaktirate centar koji će na vaš zahtev obaviti besplatan dodatni monitoring naloga.

 

Besplatna WordPress template baza
Ukoliko ste korisnik hosting usluga HOSTIREX-a potpuno besplatno možete aktivirati WordPress temu u skladu sa vašim potrebama a uz pomoć naše tehničke podrške.


Besplatna podrška razvoju
Planom rada za određenu poslovnu godinu, definisan je i određeni broj sponzorskih naloga u cilju
podsticanja razvoja internet u Srbiji i podrške studentima IT studija u promovisanju web tehnologija i internet razvoja. Ukoliko imate zanimljiv projekat i potrebu za besplatnim hosting nalogom, budite slobodni da nas kontaktirate.


Besplatan softver
Download sekcija HOSTIREX-a sadrži veliki broj različitih besplatnih aplikacija prethodno testiranih i korisnih za upravljanje hosting resursima.


Besplatan upgrade
Klijent ste HOSTIREX-a i imate potrebu za dodatnim mesečnim protokom, MySQL bazama podataka, FTP nalozima, E-mail nalozima i sl.? Obavićemo besplatan upgrade i obezbediti Vam dodatne resurse potrebne za funkcionisanje hosting naloga.


Besplatan parking domena
Parking stranica namenjena je za parkiranje registrovanih domena. Ukoliko imate samo internet domen, potpuno besplatno možete usmeriti vaš domen na http://park.hostirex.com


Besplatna procena vrednosti domena
Želite da proverite vrednost vašeg domena, obavite aukciju ili prodaju trećim licima? Pošaljite nam zahtev za procenom vrednosti domena i u roku od 48h dobićete Domain Appraisal izveštaj baziran na analizi više standardnih kriterijuma za procenu vrednosti.


Besplatna reklama
Mreža aktivnih hosting naloga koji su potvrdili učešće u marketing programu HOSTIREX-a čini više stotina prezentacija različitog sadržaja i organizacije. Besplatna razmena banera ili linkova svakako je moguća posredstvom našeg sektora za marketing na vaš zahtev i naknadnu proveru zainteresovanosti klijenta.


Besplatan distributerski nalog
Distributerski nalog namenjen je svim klijentima koji imaju potrebu za većim brojem hosting naloga i dalju distribuciju prema krajnjim korisnicima. Ovlašćenom distributeru na sistemski račun alociraju se sredstva u iznosu od 15% od ukupne vrednosti porudžbine u vidu hosting kredita koji se može koristiti za dalju kupovinu ili na zahtev distibutera isplatiti.


Besplatan H-GIFT paket
Uz sve hosting porudžbine poklon iznenađenja, H-GIFT stiže na vašu adresu!


Besplatna prezentacija
Ukoliko imate potrebu za prezentacijom u procesu odabira dobavljača hosting usluga, tendera i sl. pozovite nas. Naši agenti prodaje održaće Vam besplatnu prezentaciju na vašoj lokaciji u cilju pružanja dodatnih informacija o hosting rešenjima uopšte, kao i načinu funkcionisanja ili zakupa hosting usluga.


Besplatne konsultacije
Ukoliko imate problema sa dostupnošću hosting naloga, sumnjate na krađu identiteta, ili ste primetili sporiji rad naloga, budite sobodni da kontaktirate centar


Besplatne ulaznice
Aktivnosti marketing sektora uvek su usmerene u cilju zadovoljenja potreba klijenata kroz organizaciju promocija, nižih cena za najpopularnije hosting proizvode, nagradne igre ili dodelu poklona za najvernije korisnike. Redovno pratite informacije na našoj prezentaciji i osvojite ulaznice za bioskopske premijere, muzičke spektakle ili učešće u popularnim emisijama.


NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome