IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Proces registracije internet domena iz gTLD ili ccTLD adresnog prostora obavlja se u realnom vremenu, ali zbog tehničkih procesa tzv. propagiranja potrebno vreme da bi domen postao dostupan na mreži je od 24-48h.

Osnovne faze u procesu registracije internet domena podrazumevaju:

1.
Odabir naziva domena od strane klijenta pretragom raspoloživosti domena preko definisanih formi za pretraživanje. Željeni internet domen može biti slobodan za registraciju, ili već zauzet ukoliko je registrovan od strane nekog drugog lica.

2. Definisanje podataka o registrantu tj. vlasniku internet domena. Dostavljeni podaci upisuju se u WHOIS bazu koja je javno dostupan na uvid u cilju pregleda podataka o vlasništvu domena.

3.
Potvrda zahteva za registraciju domena i procesiranje plaćanja (uplata od strane korisnika u skladu sa predračunom)

4. Proces registracije internet domena od strane domen registra, i propagiranje DNS parametara tj. usmeravanje domena prema hosting nalogu provajdera.

Po okončanju pomenutih procesa, internet domen je registrovan i dostupan na mreži.

Registraciju internet domena možete obaviti ovde

NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome