IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo


Osnovni cilj prilikom pružanja hosting usluga je potpuno zadovoljenje potreba korisnika. Kako bismo u tome uspeli neophodno je fokusirati se na dva značajna elementa: serverska administracija i podrška korisnicima.

Serverska infrastruktura predstavlja najzanačajniji element organizacije web hosting usluga, jer od kvaliteta komponenti, data centra i dodatne opreme direktno zavisi stabilnost cele mreže, dostupnost hosting naloga i brzina rešavanja problema.
Prethodno testirani uređaju od priznatih svetkih proizvođača, instalirani na propisan i definisan način osnova su za postavku stabilne hosting mreže sa ciljem obezbeđivanja kontinuiranog rada uz minimum tehničkih problema.

HOSTIREX mreža servera zasniva se na kvalitetnim hardverskim rešenjima baziranim na komponentama kompanija Intel, Dell, Fujitsu-Siemens i HP u delu serverskih komponenti, kao i Cisco mrežnu opremu koja obezbeđuje dobru komunikaciju. Najveći broj servera radi pod Intel® Xeon® i Intel® Core® i7 procesorima, što daje potrebnu brzinu i stabilnost u radu. Upotrebom IPMI 2.0 serverske tehnologije obezbeđena su skalabilna okruženja uz visok nivo performansi, pouzdanosti i interoperabilnosti.

Geografska raznolikost idealna je za održavanje sistema i redudantnost podataka. UPS napajanja, podržana dodatnim dizel agregatima osiguravaju nesmetan rad servera. Fizički integritet servera obezbeđen je nizom sigurnosnih procedura koje su standard u modernim data centrima.
 
NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome