IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Distributerski nalog namenjen je svim klijentima koji imaju potrebu za većim brojem hosting naloga i dalju distribuciju prema krajnjim korisnicima. Način funkcionisanja zasnovan je na standardnom procesu registracije, nakon čega se generiše Distibuter ID, namenjen procesu poručivanja na našoj zvaničnoj prezentaciji. Unosom Distributerskog ID-a u registracionu formu u procesu poručivanja, ovlašćenom distributeru na sistemski račun alociraju se sredstva u iznosu od 5,10 ili 15% od ukupne vrednosti porudžbine u vidu hosting kredita koji se može koristiti za dalju kupovinu ili na zahtev distibutera isplatiti. Na ovaj način u potpunosti je pojednostavljeno poručivanje, jer pomenuti ID može da se prosledi i krajnjem kupcu, jer se svaka nova registracija koja sadrži ID evidentira kao prodaja preko distributera.

Prednosti distributerskog naloga:

- definisanje jedinstvenog Distributer ID-a
- jednostavan proces poručivanje usluga web hostinga
- bez početnnih ulaganja i kupovine servera
- 4 predefinisana načina za plaćanje
- trenutna aktivacija hosting naloga
- 60 min. tehnička podrška
- direktna zarada u iznosu od 10% od ukupne vrednosti porudžbine

 

HOSTIREX na zahtev distributera u potpunosti zadržava obavezu tehničke podrške, posredstvom servisa 60 min. tehničke podrška i H@Monitoring centra, kao i održavanje svih potrebnih servisa za pravilno funkcionisanje servera. Svi distibuteri zadržavaju vlasništvo i administrativne podatke za hosting naloge, kao i održavanje komunikacije sa klijentom. Aktuelne akcije i promocije na raspolaganju su i distributerima koji se redovno informišu o novih uslugama i aktuelnoj ponudi.

Preduslov za dobijanje Distributer ID-a jeste postojanje 5 aktivnih hosting naloga u tekućoj godini, kao i prihvatanje opštih uslova korišćenja distributerskog programa.

NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome