IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Student+ hosting ponuda namenjena je svim studentima koji žele da pokrenu ličnu prezentaciju, studentski projekat, sve više popularan online CV ili čak komercijalna rešenja.

Veliki broj studenata ima potrebu za prisustvom na internetu, bilo kao rezultat želje da aktivno učestvuju u razvoju interneta i izrade različitih vrsta rešenja do kreiranja sopstvenog identiteta i kreiranja online CV profila. Zbog toga smo odličili da aktuelnu ponudu cenovno prilagodimo ovoj populaciji uz obezbeđenu i besplatnu registraciju domena u okviru .info ili .in.rs domenskog prostora.

Student+ specifikacija kreirana je na bazi HOSTIREX1 paketa uz izmene u delu automatskih instalacija popularnih CMS rešenja
.

 
  Student+ paket
Hosting paket: 
Specifikacija HOSTIREX1 paketa sa WordPress ili Joomla instalacijom
Internet domen: 
Besplatna registracija .info ili in.rs internet domena
Preduslov: 
Posedovanje važećeg studentskog indeksa
Aktivacija: 
U roku od 60 min.
CENA: 
2.000 din (konačna cena bez dodatnih troškova)
Kako do Student+ hosting paketa?

Nakon potvrde porudžbine na našoj prezentaciji gde upravljani korak po korak sistemom poručivanja, odabira internet domena i Student+ hosting paketa dobićete potvrdu porudžbine sa predračunom za uplatu. U roku od sat vremena naš agent prodaje će vas kontaktirati u cilju pružanja dodatnih informacija.

U cilju potvrde studentskog statusa neophodno je dostavljanje kopije važećeg indeksa najkasnije u roku od 7 dana od dana aktivacije naloga.

NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome