IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

On-Line poručivanje predstavlja proces kupovine hosting usluga direktno na internet prezentaciji počev od procesa poručivanja do plaćanja na jedan od predefinisanih načina plaćanja.

Bez odlaska u banku, bez potpisivanja ugovora, telefonskih poziva i višednevnog čekanja, za svega nekoliko minuta upravljani korak-po-korak registracijom možete poručiti hosting paket, proveriti registraciju domena i potvrditi porudžbinu. Servis je dostupan 24/7, a primljene porudžbine obrađuju se u roku od 60 min. od prijema zahteva. Proces registracije hosting naloga zahteva do 15 min. nakon čega se po prijemu potvrde da je uplata realizovana klijentu automatski prosleđuje Aktivacioni mail sa svim potrebnim podacima za pristup hosting nalogu.


Svim novim korisnicima, sistem dodeljuje agenta prodaje koji će vas dodatno kontaktirati u cilju provere primljenog zahteva i pružanja dodatnih informacija. Agent prodaje je istovremeno i vaša kontakt osoba koju u svakom trenutku možete kontaktirati u slučaju dodatne kupovine i procesa aktivacije.

PROVERA DOMENA
(unesite naziv domena za registraciju)


Proces poručivanja podrazumeva sledeće korake:

1. Registracija/transfer internet domena
2. Odabir web hosting paketa i dodatnih usluga
3. Potvrda porudžbine i generisanje predračuna
4. Aktivacija hosting naloga
NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome