IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Hosting ponuda

Preduzetnik + hosting ponuda namenjena je svim privrednim subjektima - preduzetnicima koji nameravaju da svoje proizvode i usluge ponude posredstvom interneta. Značajan aspekt razvoja preduzetništva obuhvata i bolju promociju koja podrazumeva veća tržišta, nove poslovne prilike, i globalnu dostupnost. Internet mreža sa preko 6 milijardi korisnika najveća je baza potencijalnih klijenata.

Kvalitet i uspeh kompanija na internetu zavisi od stepena upotrebe internet servisa. Ostvarivanje poslovne koristi u delu prodaje i novih klijenata osnovni je cilj izgradnje kvalitetnih i funkcionalnih web rešenja koje pored idejne i tehničke realizacije podrazumeva i optimizaciju za pretraživače, internet marketing kao i podršku prilikom kreiranja sadržaja i odnosa sa novim korisnicima/kupcima.

Zašto Preduzetnik + hosting paket?

- Sve se može prodavati preko interneta
- Internet prezentacija je 24h on-line prodavnica
- Znatno smanjenje troškova poslovanja
- Mogućnost on-line plaćanja
- Poboljšanje komunikacije sa klijentima

- Tržište bez granica
- Internet marketing
  HOSTING KREDITI
Iznos kredita:
 do iznosa profakture, max. 9.999,00 din
Učešće:
 bez učešća
Rok otplate:
 do 60 dana
Kamatna stopa:
 0%
Naknada:
 bez naknade
Sadržaj Preduzetnik + hosting paketa?

HOSTIREX1 web hosting paket (12 meseci)
Registracija .CO.RS internet domena.
INTERNET PREZENTACIJA (unikatno dizajn rešenje, katalog proizvoda/usluga, neograničen broj stranica,kontakt forme, dodatna funkcionalna rešenja, CMS aplikacija za samostalno ažuriranje)
GOOGLE oglasi u iznosu od $50 (1 mesec)

Kako do Preduzetnik + hosting paketa?

Sve što je neophodno jeste mail zahtev za aktivacijom hosting ponude uz dostavljanje kopije rešenja Agencije za Privredne Registre. U roku od nekoliko časova naš agent prodaje će vas kontaktirati u cilju pružanja dodatnih informacija.

Cena Preduzetnik + hosting paketa?

Preduzetnik potpisuje ugovor o kupovini hosting paketa. Plaćanje u iznosu od 9.999 din realizuje se po isteku 60 dana od dana potpisivanja ugovora i realizacije dogovorenih radnji u delu izrade web rešenja.
NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome