IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo
HOSTIREX ponuda predstavlja najkonkurentiju ponudu web hosting usluga na domaćem tržištu. Da nije reč samo o reklamnoj poruci u cilju sticanja novih klijenata, potvrđuje i činjenica da je specifikacija HOSTIREX1 paketa zvanično najpovoljnija u Srbiji u periodu 2010/11. godine. Kvalitetna hardverska platforma, softverska rešenja i uvek dostupna tehnička podrška prednosti su koje uvek možete proveriti u toku 30-dnevnog demo hosting naloga koji je na raspolaganju svim potencijalnim korisnicima.
Sve porudžbine procesiraju se trenutno u delu registracije ili transfera internet domena kao i aktivacije hosting naloga. Prilikom prijema nove porudžbine, korisniku se dodeljuje agent prodaje sa ciljem pružanja dodatnih informacija i brže obrade zahteva. Dodeljeni agent prodaje kontaktiraće vas u roku od 30 minuta od prijema porudžbine. Na ovaj način HOSTIREX obezbeđuje direktnu usmenu komunikaciju sa svim klijentima pojedinačno čime se poboljšava nivo saradnje i zadovoljenje potreba korisnika.
HOSTIREX kao web hosting provajder funkcioniše u okviru zvaničnog pravnog lica u Republici Srbiji i posredstvom ovlašćenih distributera u zemlji i inostranstvu. Sve evidentirane uplate potvrđuju su fakturama za pravna, odnosno fiskalnim i gotovinskim računima za fizička lica. Na ovaj način svi korisnici imaju potvrdu vlasništva nad zakupljenim resursima i pravo na reklamacije u skladu sa definisanim pravilnikom o postupanju.
HOSTIREX je regionalno prisutan web hosting provajder jer hosting usluge možete poručiti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije kao i iz Crne Gore posredstvom mreže ovlašćenih distributera ili direktno na zvaničnoj prodajnoj prezentaciji. Uvek smo spremni za saradnju, različita sponzorstva, nove projekte i unapređenje kvaliteta hosting usluga.
Usluge zakupa web hostinga i registracije domena možete platiti na 4 različita predefinisana načina: opštom uplatnicom/nalogom za prenos za domaća fizička/pravna lica, posredstvom PayPal sistema, 2checkout i Moneybookers servisa, a uskoro i sms porukama iz mreža svih mobilnih operatera. OnLine transakcije se procesiraju u realnom vremenu uz trenutno obaveštavanje korisnika.
Tehničku podršku HOSTIREX-a čine diplomirani informatičari, certifikovani Zend inženjeri sa višegodišnjim iskustvom u radu u Linux OS sistemima, razvoju PHP rešenja i pružanju kvalitetne podrške kranjim korisnicima. Monitoring centar u saradnji sa Data Centrom ima značajnu ulogu u kontinuiranom prikupljanju svih potrebnih podataka koji su neophodni za brzo rešavanje primljenih zahteva zbog čega su svim korisnicima naših usluga potpuno besplatno na raspolaganju usluge servisa 60 minuta.
Najnovije verzije serverskog softvera i redovan update obezbeđuje potrebnu bezbednost i stabilnost u radu
čime se obezbeđuje 99,99% uptime svih aktivnih servera u mreži. cPanel administracija i Fantastico De Luxe biblioteka svu složenost i kompleknost programskog razvoja snižavaju na nivo prosečnog korisnika koji za samo par minuta može pokrenuti sopstvenu internet prezentaciju ili web servis.
Pružanje web hosting usluga ne poznaje kategoriju radnog vremena, jer nova porudžbina može da bude bilo kada, i u bilo koje vreme, kao i zahtev za tehničkom podrškom. Svi servisi i zaposleni po sektorima dostupni su vam 24h svim radnim danima i vikednom jer internom organizacijom resursa omogućeno je kontinuirano praćenje svih aktivnosti na mreži i obavezna obrada svih zahteva u roku od 60 minuta.
Besplatna zaštita podataka posredstvom WhoisProtect servisa ima za cilj očuvanje anonimnosti vlasničkih, administrativnih ili tehničkih podataka za internet domen i hosting nalog. Svim korisnicima u procesu poručivanja usluga omogućena je besplatna aktivacija zaštite podataka. Na ovaj način sprečavaju se spam poruke, data mining, krađe identiteta i prevare.
HOSTIREX je otvoren za sve savete, kritike ili sugestije, jer zadovoljenje potreba za hosting uslugama i satisfakcija zbog ispunjenih očekivanja naš su primarni cilj i razlog postojanja. Sprovođenje politike kvaliteta kroz ocenu ostvarene komunikacije sa klijentima, tehničke realizacije i marketinških aktivnosti značajno doprinosi kranjem pozitivnom iskustvu naših korisnika.
NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome