IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Poštovani,

Sa velikim zadovoljstvom Vam, kao potencijalnom klijentu želimo dobrodošlicu u HOSTIREX.

Vaš izbor HOSTIREX-a za partnera u pružanju hosting usluga shvatamo kao izraz najvišeg poverenja.
Sa naše strane želimo da ukažemo da smo od početka poslovanja u Srbiji 2008. godine razvijali servise i aktivnosti sa punom posvećenošću i željom da našim klijentima obezbedimo najviši kvalitet hosting usluga.

Smatramo da smo u tome uspeli i da su reputacija i pozicija koju HOSTIREX danas ima u Srbiji najbolja potvrda tog uspeha.
Veliki broj kvalitetnih referenci dovoljan su dokaz kvaliteta naših usluga. Broj novih hosting naloga tokom 2011. godine uvećan je za 65% ,čime su ostvareni odlični poslovni rezultati od početka poslovanja. Naše usluge možete koristiti u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori ili Makedoniji posredstvom razvijene mreže ovlašćenih distributera ili direktno u komunikaciji sa HOSTIREX-om.

Na prezentaciji možete pronaći veliki broj informacija koje mogu da Vam pomognu u odluci, a ukoliko nemate vremena, dovoljno je da pozovete naš Kontant centar i saradnici direktne prodaje će Vam pružiti sve potrebne informacije

Ponuda web hosting usluga i registracije domena spada u jednu od najpovoljnijih hosting ponuda u jugoistočnoj Evropi, namenjena fizičkim i pravnim licima, a značajnu prednost u pogledu novih tehnologija predstavlja iskustvo partnerskih data centara iz SAD-a i Nemačke.

U želji za uspostavljanjem buduće saradnje, želimo Vam prijatan boravak na našoj prezentaciji!

 

Srdačan pozdrav,

HOSTIREX

NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome