IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo

Internet kao globalno dostupna mreža povezanih računara putem kojih se prenose podaci otvara veliki broj mogućnosti za tzv. online prisustvo u cilju unapređenja i poboljšanja poslovnih aktivnosti. Uspeh internet poslovanja direktno zavisi od stepena upotrebe internet servisa, i ograničeno je na one kompanije koje izgrade određeno web rešenje u smislu prezentacije, web servisa ili on-line prodavnice.

Složenost u izgradnji internet prezentacija prvenstveno zbog potrebnih tehničkih znanja vrlo često odbijaju korisnike od pokretanja sopstvenog web sajta i celokupnog procesa koji je potreban za pripremu sadržaja za prezentovanje. Visoke cene izrade pomenutih rešenja i moguća nestručnost zbog nekvalifikovanog i nekompetentnog rada pojedinca ili celih timova u značajnoj meri smanjuje procenat kompanija koje na domaćem tržištu imaju internet prezentaciju.

Zahvajujući kontinuiranom razvoju internet zajednice veliki broj tehnički složenih procesa prilagođeni su krajnjim korisnicima omogućavajući samostalnu izgradnju internet prezentacije uz samo osnovno poznavanje rada na računaru.
Tehnička podrška HOSTIREX-a i razvojni tim nakon višemesešnih testiranja, analize potreba postojećih korisnika i prateći trendove u pružanju hosting usluga definisali su paket usluga namenjen svim korisnicima u delu instalacije i podešavanja predefinisanih CMS sistema za izgradnju internet prezentacija.

Zadovoljstvo nam je da Vam prezentujemo i obezbedimo korišćenje Joomla i WordPress rešenja, kao dva najpopularnija CMS-a na internetu i među postojećim korisnicima naših usluga.

WordPress i Joomla predstavljaju predefinisane CMS sisteme za kreiranje internet rešenja različitih namena zahvaljujući velikom broju add-on i plug-in komponenti, razvijeni na PHP/MySQL osnovi i sa učešćem od 23% ukupnog broja internet prezentacija sa CMS administracijom.

Integrisan web template editor omogućuje uređivanje i organizaciju sadržaja jednostavnim prevlačenjem ili podešavanjem parametara bez potrebe za poznavanjem PHP-a ili HTML-a. Za napredne izmene moguće je i editovanje koda, kao i prilagođavanje podrazumevanih ili dodatnih tema za dizajn. Prednosti ovih rešenja ogledaju se i u kvalitetnoj link organizaciji kroz opcije za SEO Friendly URL, taggove, filtere, mape sajta i različite tipove navigacije.

Jednostavnim i netehničkim jezikom rečeno, ovo je softver koji Vam omogućuje da samostalno kreirate internet prezentacije, definišete dizajn, odaberete funkcionalnosti i ažurirate informacije. Poznavanje osnovnih Office alata i strpljenje u početnom razumevanju načina funkcionisanja, garancija su jednostavnog i kvalitetnog internet rešenja za vaše poslovanje.

Zašto Joomla ili WordPress?

- Besplatna instalacija jer naša tehnička podrška će potpuno besplatno obaviti instalaciju i početna podešavanja
- Samostalno definisanje dizajna uz preko 1.000 raspoloživih template-a (šablona za dizajn)
- Samostalno definisanje funkcionalnosti uz veliki broj predefinisanih add-on i plug-in komponenti za napredna podešavanja
- Samostalno ažuriranje informacija iz definisanog Administrator panel-a
- Izmena pozicije elemenata, boje, fonta i sl. uz samo par klikova
- Optimizacija za pretraživače jednostavnim dodavanjem tagova na stranice vaše prezentacije, validan i struktuiran kod
- Društvene mreže jer integracija sa Facebook, Twitter i drugim mrežama je podrazumevana opcija
- Redovan BackUp sadržaja
- Tehnička podrška 24/7
- ReadyToGo u roku od 24-48h

HOSTIREX podrška?

Uz sve hosting pakete obezbeđena je besplatna instalacija WordPress ili Joomla CMS-a uz osnovna podešavanja i dodatna uputstva novim korisnicima u izradi internet prezentacije. Sve što je potrebno jeste da odabere vaše ime domena i prepustite se CMS avanturi klikom ovde


Besplatna WordPress template baza?


Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.
Ukoliko ste korisnik hosting usluga HOSTIREX-a potpuno besplatno možete aktivirati WordPress temu u skladu sa vašim potrebama a uz pomoć naše tehničke podrške. Pregled raspolo\ivih tema možete pogledati ovde

NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome