IP:  
44.210.83.132  
Easy Slider jQuery Plugin Demo


SSL (Secure Sockets Layer) predstavlja globalni standard bezbedonosne tehnologije razvijen od strane Netscape-a 1994. godine. SSL je usko vezan sa procesima enkripcije, jer kreira šifrovanu vezu između web servera i web brauzera, obezbeđujući siguran i pouzdan prenos podataka. Potvrda SSL prisustva jeste katanac u zaglavlju web brauzera. SSL protokol koristi veliki broj različitih provajdera u cilju zaštite klijenata na način da sve online transakcije ostaju strogo poverljive. Kako biste mogli da koristite SSL protokol, web server zahteva korišćenje SSL certifikata. Certifikati se izdaju od strane Certifikacionog tela (CA) i namenjeni su kontroli e-transakacija, naročito kod kupovine proizvoda i usluga na internetu.

.

   RapidSSL
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija na mreži. Rapid SSL ima poverenje od preko 99,33% aktuelnih internet korisnika, i podržan je od svih web brauzera. RapidSSL je najpovoljniji SSL certifikat na internetu, sa vremenom izdavanja i instalacije za samo par minuta. Online validacija naziva domena i e-mail naloga obezbeđena je 24/7/365. Podrazumevani bezbedonosni štit na vašoj prezentaciji svim posetiocima potvrđuje sigurnost transakcija.

RapidSSL cenovnik


1 godina
2 godine
3 godine
4 godine
5 godina
2.000
3.500
4.500
5.500
6.500

*cene su prikazane u dinarima na godišnjem nivou
   Geotrust QuickSSL Premium
Geotrust QuickSSL Premium namenjen je prezentacijama sa e-commerce rešenjima koje procesiraju internet plaćanje. Certifikat vrši validaciju 1 domena i 2-3 poddomena ili alijasa . Quick SSL Premium je idealno rešenje ukoliko želite siguran e-mail server, application ili share point server. Quick SSL Premium podržava PC, iPhone i mobilne brauzere uz garanciju da će vaš certifikat biti prepoznat od 100% aplikacija. Quick SSL Premium obezbeđuje jaku 256-bitnu enkripciju podataka uz napredni sistem enkripcije razvijen od kompanije GeoTrust. Bezbedonosi štit na vašoj prezentaciji svim posetiocima potvrđuje visok nivo sigurnosti svih transakcija.

Geotrust QuickSSL Premium cenovnik


1 godina
2 godine
3 godine
4 godine
5 godina
7.500
13.000
16.800
21.400
27.000

*cene su prikazane u RSD na godišnjem nivou
NOVOSTI

08/02/2017
| Backup MX
Sekundarni mail server za stabilnost vaše mail komunikacije09/10/2017
| Besplatne WordPress Premium teme
Ostvarite lične i poslovne izazove uz inovativne i kvalitetne WordPress teme koje smo obezbedili u saradnji sa vodećim internet servisima.SiteLock servis obezbeđuje visok stepen zaštite sadržaja vaše internet prezentacije u cilju obezbeđivanja kontinuteta u dostupnosti i funkcionisanju svih servisa.
Rapid SSL predstavlja 128/256 bit certifikat izdat od strane Rapid SSL certifikacionog tela, i namenjen je za enkripciju naloga sa niskim i srednjim obimom transakcija.
Virtuelni serveri SSl certifikati 60 min. tehnička podrška


©2008-2012 HOSTIREX. Sva prava zadržana. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole. Prezentacija je optimizovana za IE7, 8, Mozilla Firefox, Google Chrome